dewellnessfeestjes.png

Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief


PDFAfdrukkenE-mailadres

Reviews Wellnessfeestje

Lees hier, wat anderen mensen van het Wellnessfeestje vonden. Wil jij ook je review kwijt over een Wellnessfeestje die je hebt ervaren? Ga dan naar contact om mij je tekst per mail of via het contactformulier te sturen, dan komt jouw review hier ook op de site.

24-01-2015
Van mijn lieve vriendinnen een heerlijke Wellnessdag gehad, enorm relax, fijne sfeer!
Jacquelinne

20-01-2015
Geweldig! Meestal moet je kiezen, hier krijg je alles in 1x!
Viona & Mariska

10-01-2015
Speciaal vanuit Amsterdam naar Delft afgereisd! Een heerlijke middag ontspannen met 11 meiden. We zijn helemaal Zen. Dank en we kunnen het iedereen aanbevelen op zoek naar gezellig en ontspannen samen zijn.
Quirine & Hanneke

28-12-2014
Heerlijk ontspannen en dat met 9 giechelende gezellige dames. Echt een aanrader voor een vrijgezellenfeest.
Angela

20-12-2014
Heerlijk! Lekker ontspant in de Zen ruimte. Massages waren geweldig. Volledige ontspanning...Je gaat met rust gevoel naar huis. Echt een aanrader! Wij zijn verwend.
Faiza

30-11-2014
Het was totaal een verassing. Ik heb heel erg genoten van alle activiteiten. Vond de diepgang met de inspiratiekaartjes ook erg interessant. Heel erg bedankt!
Bride 2 Be

30-11-2014
Het was echt een top ervaring! Gezellige ontspannende dag, in een warme knusse sfeer. Bedankt voor de topservice en de overhéérlijke massages!
Ayse

30-11-2014
Een hele leuke ervaring we hebben heerlijk genoten. Groetjes!
Ebru

01-11-2014
De moeite waard om ver te rijden! (vanuit België:)
Wendy

01-11-2014
Het was echt een fantastische ervaring! Echt te moeite!!!
Angelique

18-10-2014
Loved it! A fabulous innovation! I have never been to this type of place and it was a really good experience. There is something for everyone. My favorite was the "rugmassage". Great service, for a good reasonable price. Very professional. Great for any party. Thanks!
Summer

18-10-2014
Wat een ontzettend heerlijke en ontspannende middag! Niet alleen voor de bruid, maar ook zeker voor haar vriendinnen. Heerlijk gemasseerd worden met je eigen gemaakte olie en volledig tot rust en jezelf komen. Heerlijk!
Concetta

18-10-2014
Bedankt, was echt een super uitje! Heel relaxte sfeer!
Laura

03-10-2014
Rustig, je komt tot jezelf. Heerlijk ontspannen!
Hanan

03-10-2014
Wellnessfeestje is echt een aanrader, we genieten echt. Goed georganiseerd. Heerlijk genoten.
Jasmina en Hakima

28-09-2014
Wellnessfeestje was een hele fijne ervaring. We hebben heerlijk genoten van de ontspannen sfeer. Het is een aanrader.
Debbie, Afia, Najlaa, Soraya en Lieke

28-09-2014
Wilde je even laten weten dat wij afgelopen zondag het Wellnessfeestje echt als een feestje hebben er ervaren.
Was echt ontzettend genieten en heerlijk ontspannen. Dankjewel !
Wendy, Ineke, Elles, Betty en Anouk

27-09-2014
Een fijne plek om met vriendinnen te zijn. Ontspannen, gezellig en rustgevend. Dank je wel!
Sarah

14-09-2014
Het was super. Hartstikke leuk voor mijn vrijgezellenfeest!
Femke

14-09-2014
Het was heerlijk. Genoten met de hele groep!
Lisette

14-09-2014
Ik vond het hele programma geweldig, vooral de massage. Echt een heerlijke ochtend/middag gehad. En dit alles voor het vrijgezellenfeest van mijn dochter. Leonie, 4 vriendinnen, schoonzusje, nichtje, schoonmoeder en ikzelf. We hebben het super gehad!
Kitty

13-09-2014
Echt een heerlijke ontspannende middag gehad. Bedankt voor alles! Groetjes!
Wanda

13-09-2014
Geweldig relaxed!
Isha

13-09-2014
Heerlijk ontspannen, super aangename sfeer. Top!
Vandan

13-09-2014
Onwijs genoten, een super toevoeging aan mijn vrijgezellenfeest!
Sharon

13-09-2014
Super leuk concept, ik heb heerlijk genoten!
Rachel

13-09-2014
Heerlijk ontspannend en interessant. Gezellig met alle dames!
Cindy

13-09-2014
Heerlijke verwentijd vóór mijn bruiloft met mijn vriendinnetjes. Lekker ontspannen en relax!
Anoniem

13-09-2014
Een heerlijk ontspannen dagje, waar elke vrouw van houdt en dat voor onze topper net voor de grote dag!
Sanne

13-09-2014
Super relaxed, zo een paar dagen voor de "grote dag" van ons lieve vriendinnetje!
Rianne

23-08-2014
Erg fijn!Heerlijk rustgevend.
Heerlijk ontspannend!
Echt heerlijk om een topdagje mee af te sluiten...heerlijk lekker ontspannend:) Awesome:)
Anonieme reacties

23-08-2014
Wat een verrassing voor mijn vrijgezellenfeestje! Erg leuk om zo met je vriendinnen op een gezellige manier te ontspannen. Bedankt!
Emy

13-08-2014
We hadden een vrijgezellenfeestje met 3 personen. We hebben een heerlijke, relaxte, en super gezellige tijd gehad. Sarah, onze complimenten voor jou. Je bent een leuke meid die heel begaan is met de personen die er komen. En zeer vakkundig. We komen zeker nog een keer terug!!!
Het was TOP!!!
Cindy

09-08-2014
Het was een super leuk feestje. Je komt echt tot rust en ga er als een heel ander persoon weg. Heel erg leuk verzorgd!
Nathalie

09-08-2014
Heerlijke ontspanning op mijn vrijgezellendag! Bedankt!
Daniëla

26-07-2014
Helemaal relaxed! Geweldige middag en helemaal geweldige scrub!! Erg leuk om in één ruimte te zijn en toch zoveel verschillende dingen te doen. Echt een aanrader voor een vrijgezellenfeest!! Super, super.
Anoniem

25-07-2014
Leuke, gezellige en ontspannen avond gehad voor een vrijgezellenfeestje van (ex)- collega. Tijd om bij te kletsen in combinatie met ontspanning.
Anoniem

20-07-2014
We zijn met 8 dames bij jullie geweest, het was heerlijk. Heel gezellig, ontspannen en zalig genieten. Heel erg bedankt en zeker tot ziens!
Vrijgezellenfeest Annet

05-07-2014
Ontspannen vrijgezellenfeestje: gezellig, leuk, sfeervol! Dank jullie wel!
Anoniem

04-07-2014
Heerlijke massages, ontspannend!
Pietra

04-07-2014
Prachtige locatie. Heerlijk ontspannend. Ga zo door!
Hanna

28-06-2014
We hebben genoten!
Aranka, Naomi, Ellen, Rebecca, Evelien en Noa

07-06-2014
Ben helemaal verrast hoe heerlijk het was. Ik ga super ontspannen naar huis! Dank je wel!
Anoniem

07-06-2014
Super lekker! Alle activiteiten zo bij elkaar!
Claudia

07-06-2014
Heerlijk genieten van een ontspannen middag, omringd door gezelligheid en heerlijke geuren. Echt een aanrader! Bedankt!
Lysanne

07-06-2014
Dankjewel voor de heerlijke ontspannen dag. Mooi opgezet ook.
Bernadette

07-06-2014
Heel leuk en ontspannend. Lekker babbelen met de meiden terwijl je wordt omringd door lekkere geuren.
Ilia

07-06-2014
Heel ontspannen en een goed begin van een vrijgezellenfeest. Bedankt!
Nancy

01-06-2014
Heerlijke middag, dit kan iedere gestreste bruid goed gebruiken!
Robin

01-06-2014
Erg leuk om te doen, vooral met vrouwen onder elkaar.
Patricia

31-05-2014
Erg leuk, gezellig, vooral dat het bij elkaar aansluit en een open ruimte was. Gezellig:)
Melanie

31-05-2014
Erg leuk, gezellig, maar vooral ontspannen om te krijgen voor je vrijgezellendag! Ik zou het zeker een ander aanraden.
Marloes

31-05-2014
Erg ontspannen en toch gezellig kunnen kletsen.
Rosa

31-05-2014
Heerlijk ontspannen, veel variatie en een open ruimte waardoor we gezellig met elkaar konden kletsen!!
Danielle

24-05-2014
Dames, hartstikke bedankt! Het was heerlijk en erg gezellig!
Vrijgezellenfeest Eline

24-05-2014
Bedankt dames voor de ontspanning en de verwennerij. Was gezellig. Heerlijk genoten.
Vrijgezellenfeest Angelika

24-05-2014
We hadden een vrijgezellenfeest en soms was het wat onwennig en moesten we een beetje giebelen, maar de massages waren heerlijk:) en je eigen olie maken was ook erg leuk. Het was een gezellige avond.
Anoniem

18-05-2014
Vandaag met onze zwangere dochter/ (schoon) zus het Wellnessfeestje gehad! In één woord: genieten! De tijd vloog voorbij en voor we het wisten stonden we volledig ontspannen weer buiten! Absoluut een aanrader!
Stephanie, Rennie, Leigh en Nathalie

17-05-2014
Vandaag mijn vrijgezellenfeest gehad! Helemaal top! Volledig ontspannen! Gezellige tut-middag!
Kirby

17-05-2014
De vrijgezellenparty van mijn nichtje hier gevierd. Erg relaxed en een regelrechte aanrader!
Luciënne

10-05-2014
Heerlijk ontspannen en goed verzorgd. Heel fijn om dit te doen en ook erg gezellig.
Annemarie

10-05-2014
Super leuk en ontspannen vrijgezellenfeestje! Ben weer helemaal relaxed voor de trouwdag en geloof mijn vriendinnen ook. Kortom ga zo door.
Esmee

10-05-2014
Fijne rustgevende sfeer. Goed op elkaar afgestemde dames! Zeker voor herhaling vatbaar.
Renske

10-05-2014
Erg geslaagd wellnessfeestje. Vriendelijk ontvangen, leuk aanbod van activiteiten. Heel leuk idee voor een vrijgezellenfeestje!
Claudia

03-05-2014
Heerlijk relaxed! Fantastische tourtje wellness! Alle vrijgezellenfeestje aanhangers weer helemaal ZEN!
Nandita, Angela, Doesita, Radha, Prieshni, Angeli, Ashna, Shavita & Rosita

27-04-2014
Een hoop wellness op mijn vrijgezellenfeestje. Heerlijk ontspannen en helemaal klaar voor mijn bruiloft.
Anne & Friends

12-04-2014
2,5 uur een heerlijke relaxte middag gehad. En dit voor mijn vrijgezellenfeest. Het was gezellig en ontspannen. Bedankt.
Yvette, Nanda, Laura, Evelien, Ingrid, Debby en Catelijne

05-04-2014
Een zeer ontspannen en inspirerende activiteit. Heel afwisselend en heel leuk om samen met je vriendinnen te doen. Echt genieten.
Margriet

05-04-2014
Wat een leuke ervaring! Erg leuk dat je de verschillende onderdelen in één ruimte doet, zodat je toch contact met elkaar hebt. Ik heb een hele leuke, ontspannen middag gehad.
Samantha

05-04-2014
Een heel leuke en ontspannende activiteit. Heel afwisselend en leuk om te doen een groep meiden!
Carola

05-04-2014
Wat een heerlijke relax middag! Konden helemaal ontspannen aan onze avond beginnen :)
Annemarie

05-04-2014
Wat een ontzettend leuke activiteit om te doen met je vriendinnen. Ik had er nog nooit van gehoord en ben totaal verrast vandaag. Bedankt voor de relaxte middag. Helemaal zen!
Anoniem

30-03-2014
Bedankt voor een heerlijk ontspannen feestje!
Sabine

30-03-2014
Hartelijk bedankt voor de heerlijk relaxte middag.
Isabelle

30-03-2014
Dank je wel voor een heerlijk relaxte middag! Het was heel fijn!
Suzanne

30-03-2014
Een beter begin van de dag kon ik mij niet wensen. Rust, ontspanning en klaar voor de nieuwe dingen die komen gaan. Bedankt!
Leonie

29-03-2014
Super leuke dag gehad. Zeker een aanrader! De lichaamsmassage vond ik het lekkerst. Erg leuk dit.
Nalinie

22-03-2014
Héél leuk, ontspannen en gezellig!:)
Anoniem

16-03-2014
Bedankt voor de heerlijk ontspannende middag!
Anita's Crew:)

08-03-2014
Wat een verrassing! Een geweldig idee voor een vrijgezellenfeestje. Dit is tenminste heerlijk ontspannend, als voorbereiding op de bruiloft.
Petra

22-02-2014
Wat een onverwacht genoegen! Zelfs "erbij zitten" was al super ontspannend. Heel sfeervol en prima massage!
Anoniem

22-02-2014
Verwarmend, gezellig uitje met collega's en vrienden. De moeite waard. Dank jullie wel!
Sharda

22-02-2014
Heerlijke sfeer! Een enorm succes! Zeker een 10 waard!
Farida

22-02-2014
Ik heb genoten! Voor de 1e keer een rugmassage gehad. Beviel zéér goed!
Yolanda

22-02-2014
Heerlijk ontspannend was deze dag. Bedankt voor de goede service!
Anoniem

08-02-2014
Een super relaxte middag!! Super dames!
Mariam

08-02-2014
Heerlijk geslaagd vrijgezellenfeest! Bedankt dames!
Loubna

08-02-2014
Een heerlijk ontspannen vrijgezellenfeestje. Top!
Ouarda

08-02-2014
Bedankt voor de relaxte middag. Ik heb erg genoten!
Anoniem

18-01-2014
Wat een heerlijke ochtend. In alle rust ontspannen. Persoonlijke aandacht. Leuke afwisseling in onderdelen.
Kortom een aanrader!
Anoniem

03-01-2014
Het is een echte aanrader! Je komt er helemaal tot rust en het is een fijne sfeer.
Mirjam

03-01-2014
Heerlijke massage gehad, echt genoten. Leuk dat je zelf je eigen massageolie mag maken:) Ook een mooie inrichting waar je echt tot rust komt.
Rianne

30-11-2013
Super relaxt en gevarieerd en gezellig met vriendinnengroepje van 7!! Echt lekker:)!
Anoniem

30-11-2013
Gezellig vrijgezellenfeest!
Joana

23-11-2013
Wat een verwennerij! Heerlijk om met lieve familie en vriendinnen de tijd te nemen voor jezelf en de tijd even te vertragen....50 jaar worden is op deze manier één groot feest!
Hella

23-11-2013
Vrijgezellenfeestje Roselle.
Het was super leuk en ontspannend! Heel erg bedankt!
Anoniem

09-11-2013

We hebben een gezellige middag gehad met de meiden en we zijn weer helemaal ontspannen!! Dank je wel voor de heerlijke massages en healings! We wensen je veel succes met Wellnessfeestje.
Namens alle dames van het vrijgezellenfeestje van Janneke

08-11-2013
Het was een super leuk vrijgezellenfeest! Zeer ontspannend. Ik voel mij herboren! Sarah doet alles super goed. Bedankt!
Nuray

08-11-2013
Het was ontzettend ontspannend. Sarah is heel lief en goed in masseren! Het programma vindt plaats in een fijne, persoonlijke ruimte met rustgevende sfeer. Ik ben tevreden!
Merve

08-11-2013
Na het geweldige Wellnessfeestje heb ik een BOB nodig om mij naar huis te rijden! Het was super ontspannend en kalmerend.
Dudu

02-11-2013
Super Zen het pand verlaten!
Erica

02-11-2013
Super leuk!X
Lisette

02-11-2013
Super relaxed, heel gezellig echt een aanrader!X
Melanie

02-11-2013
Bij binnenkomst gelijk een enorme rust. Heerlijk voor jong én oud!
Elise

02-11-2013
Heel erg van genoten, een zekere aanrader voor iedereen die rust en kalmte kan gebruiken.
Marissa

19-10-2013

Een heerlijk rustgevend vrijgezellenfeestje. Als zwangere kom ik als herboren hier uit!
Iris

05-10-2013
Helemaal leuk! Echt leuk verzorgd top feestje!
Femke

05-10-2013

Echt een feestje! Heerlijk ontspannen! Sarah is goed in haar vak! Een aanrader voor een vrijgezellenfeestje.
Hilene

22-09-2013
Heerlijke ontspannende ervaring. Alle aspecten even fijn en relaxed. Absoluut voor herhaling vatbaar.
Sandra

14-09-2013
Geheel ontspannen gaan we naar huis. Intiem, gezellig en ontspannen; dat zijn de woorden! Zeker voor herhaling vatbaar.
Hayat

08-09-2013
Erg leuke ervaring en zeer geslaagd vrijgezellenfeestje! Zeker een aanrader!
Melanie

08-09-2013
Dit was een hele leuke ervaring! Het is een lange tijd geleden dat ik zo ontspannen was :) Bedankt!
Lisanne

07-09-2013

We hebben een hele leuke middag gehad. Wellnessfeestje is ideaal voor een leuke middag met vriendinnen of vrijgezellenfeest. Heerlijk ontspannen!
Sandra

03-09-2013
In een ontspannen sfeer kom je al binnen, net of je een andere wereld instapt. Na de voetmassage, rugmassage en alle heerlijk ruikende olieën heb je dat gevoel nog meer. Zeker voor herhaling vatbaar, totaal ontspannen gaan wij weer naar huis. Bedankt!
Barbara

31-08-2013
Heerlijk genoten, ontspannende avond met allemaal gezellige dames! Bedankt ook voor de lekkere massages!
Anjuna

31-08-2013
Een heerlijke verwenavond enorm ontspannend
Anoniem

31-08-2013
Echt even lekker genieten!
Sheila

31-08-2013
Een hele gezellige en ontspannen avond met aardige mensen. Lekkere massages!
S. van K

31-08-2013
Super ontspannend, goede ontvangst, ongedwongen, relaxed, kundig. Een prettige manier van mijn vrijgezellenavond met mijn vriendinnen beleven.
Han

31-08-2013
Wat een heerlijke avond! Dank hiervoor. Warme ontvangst, zalig rustige sfeer en heerlijk afwisselend. Een aanrader.
Nathalie

31-08-2013

Lieve dames van Wellnessfeestje. Ik ben positief verrast. Had geen verwachting, maar moet zeggen een zeer ontspannen 'feestje' en zeker een aanrader!
Sandhya en Sobha

31-08-2013
Lieve mensen,
Wat een verrassing! De eerste indruk is ook de beste, zegt men. Een geweldige ervaring, kan ik met zekerheid zeggen. Ik ben blij dat ik dit heb mogen doen samen met mijn geweldige familie. Bedankt, schatjes van me! P.s. Ik ben verrast geworden door de familie. Zo begon mijn vrijgezellendag. Samen met de meiden Mangroe en Sallons en vriendin.
Shama

17-08-2013
Vandaag verrast door m'n vriendinnen met een Wellnessfeestje. De massage's waren lekker ontspannen en daarna lekker je eigen olie gemaakt. Was super, bedankt meiden!
Debby

17-08-2013
Vandaag vrijgezellendag van vriendin gehad. Super gezellig en vooral genoten. Bedankt!
Carla

17-08-2013
Super leuk, lekkere verrassingsmassage leuke workshop, geen standaard meiden uitje. Bedankt.
Paulien

17-08-2013
Heeeerlijk, zalig, lekker, alles!
Samantha

17-08-2013
Kwam wat gespannen binnen en ging super relaxed naar buiten. Echt een aanrader!
Esther

17-08-2013
Cadeau gekregen voor mijn vrijgezellenfeest van mijn lieve vriendinnen/schoondochters het was heerlijk, super ontspannen weer naar buiten.
Marja

03-08-2013
Wij hebben erg genoten van het wellnessfeestje! Jouw massages hebben wij als zeer kundig ervaren, je gebruikt prettige technieken en weet wat je doet. Ook de uitleg of toelichting die je er af en toe bij geeft maakt alles heel persoonlijk. Door de ontspannen sfeer voelden wij ons erg op ons gemak en wij hebben die middag helemaal kunnen ontspannen! Dank je wel voor deze leuke ervaring!
Lineke


gras.png