dewellnessfeestjes.png

Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief


Het Wellnessfeestje

Wellnessfeestje is speciaal bedoelt voor vrouwen: vriendinnen, families en collega’s.
Er zijn overal groepjes vrouwen die behoefte hebben aan ontspanning en het samenzijn met elkaar. Je hoeft niet per se iets te vieren te hebben om een Wellnessfeestje te boeken, het is ook gewoon al een feestje om dit te kunnen ervaren! Het is natuurlijk wel extra leuk om het te boeken voor een vrijgezellenfeest of verjaardag. Lees bij Reviews Wellnessfeestje wat andere mensen van een Wellnessfeestje vonden.

Wat Krijg Je Allemaal?

Iedereen ervaart allerlei onderdelen ter ontspanning. Elk onderdeel duurt 15 minuten. Elke 15 minuten wisselt iedereen individueel een onderdeel door. Je bent steeds allemaal in dezelfde ruimte, dus er is ook genoeg ruimte en tijd om ook gezellig met elkaar te kletsen;) Zie hieronder de foto’s met uitleg over de onderdelen. Er wordt voor alles gezorgd, je hoeft alleen zelf dikke sokken of sloffen aan te doen/mee te nemen en een normaal formaat handdoek, behalve voor het vrijgezel/jarige, heb ik hier speciale slofjes en een handdoek te leen.


Rugmassage met olie OF Benenmassage

Iedereen maakt een keuze uit de volgende 2 onderdelen:
Rugmassage met olie OF BenenmassageVoetmassage OF Hoofdmassage

Ook maakt iedereen een keuze uit de volgende 2 onderdelen: Voetmassage OF een Hoofdmassage

Je Eigen Massageolie Maken

Iedereen krijgt een flesje neutrale amandelolie, deze olie heeft geen geur. Je maakt dan zelf een keuze uit verschillende etherische oliën, om zo jouw eigen heerlijk geurende massageolie samen te stellen. Uiteraard neem je het flesje aan het eind mee naar huis.

                          

Handen Scrubben

Je scrubt je handen met een zelfgemaakte natuurlijke scrub van zeezout,
en olijfolie. Je handen zijn daarna super zacht!

                       

Handmassage Leren

Met de instructies die klaar liggen, geef je elkaar een ontspannende handmassage.

                        

Massagestoel

Deze stoel masseert automatisch je rug. Het klinkt misschien gek, maar het is eigenlijk net alsof er iemand met 2 handen in de stoel zit!

                            

Kleuren lounge

Iedereen kan even ontspannen in het hoekje van de kleuren lounge. Kies je eigen kleur, om zo energie op te doen. Ook mag je daar een inspiratiekaartje trekken.


Thee, koffie, koekjes en gevitaliseerd water

Tussen alle onderdelen door kan je onbeperkt biologische kruidenthee en gevitaliseerd water drinken.

                          

Is Je Interesse Gewekt Door De Bovenstaande Foto's?

Hieronder praktische informatie m.b.t. de organisatie van een Wellnessfeestje


Waar Is Het?

Het Wellnessfeestje wordt gegeven in een sfeervol ingerichte ruimte in Delft: Kalfjeslaan 32-B. Zeer gemakkelijk vanaf de snelweg te bereiken. Gratis parkeren voor de deur.

Google bedrijfsfoto's / Google business photo's

Ook interesse in Google bedrijfsfoto's voor je zaak? Neem dan contact op met 360promotion.nl

Voor Hoeveel Personen Is Een Wellnessfeestje?

Het Wellnessfeestjes is voor groepjes van 3 tot ongeveer 15 dames (voor 2 personen, kijk bij Duo Behandeling). Boven de 15 personen zijn er ook mogelijkheden, maar neem altijd even contact op om het apart te bespreken.


Hoe Lang Duurt Een Wellnessfeestje?

De lengte/duur van een Wellnessfeestje hangt af van het aantal personen in een groep. Gemiddeld duurt het tussen de 2,5 en 3,5 uur.  We nemen ruim de tijd, zodat iedereen alle onderdelen kan ervaren. Wanneer je specifieker wilt weten hoe lang het duurt voor het aantal personen van jouw groep, raad ik aan om even contact op te nemen.


Wanneer Kunnen We Een Wellnessfeestje Boeken?

Je kunt het Wellnessfeestje zowel overdag als in de avond boeken. Het kan doordeweeks en in het weekend. In principe worden er 3 starttijden gehanteerd: 11.00 (of vroeger), 15.30 of 20.00. Zou je een andere starttijd willen? Neem altijd even contact op om te bespreken wat mogelijk is.

Hoeveel Kost Het?

Het is € 42,50 per persoon. Voor de vrijgezel of de jarige, heb ik aan het eind van het Wellnessfeestje een klein cadeautasje met wat kleinigheidjes die in het teken van wellness staan, dit zit in de prijs inbegrepen. Betalingen worden altijd voorafgaande van het Wellnessfeestje in orde gemaakt, d.m.v. een bankbetaling, n.a.v. een factuur die per mail wordt verstuurd.

Waarom Zouden We Moeten Kiezen Voor Een Wellnessfeestje?

Een Wellnessfeestje heeft als groepsactiviteit vele voordelen, hieronder een aantal voordelen opgesomd. Kijk ook bij Reviews Wellnessfeestje wat andere mensen van een Wellnessfeestje vonden.

  Het is een originele activiteit. Vooral voor een vrijgezellenfeest kan het een verademing zijn van het soort aanbod tussen de andere activiteiten. Mensen komen van ver om het Wellnessfeestje te ervaren. De combinatie van gezelligheid en ontspannenheid spreekt veel mensen aan. Ik heb nog nooit ontevreden klanten gehad en ik blijf mijn best doen om dat zo te houden;)

De ruimte is mooi en verzorgd ingericht. Jullie zijn als groep de enige in de ruimte, dus het is gezellig en intiem. Geen last van andere mensen waarmee je rekening moet houden. Het voelt gauw vertrouwd, een beetje als een eigen huiskamer gevoel.

Je kan de kwaliteit en aandacht verwachten, die je graag zou willen voelen als je een Wellnessfeestje boekt. Een goede service bieden aan mijn klanten vind ik erg belangrijk. Ik vind het ook erg belangrijk dat mensen een leuk middag of avond hebben, wat als een leuke herinnering blijft. Wat je hier op de website ziet, is what you get.

Het is niet duur, vooral niet als je nagaat wat je er allemaal voor terug krijgt (naast een fijne middag samen zijn:): half uur persoonlijke massage/healing, flesje met massage olie, thee en koekjes en gebruik van alle andere onderdelen.

 Iedereen is na het Wellnessfeestje ontspannen. Eigenlijk is het een 2 in 1 activiteit: leuk en gezellig samen zijn, maar ook toch even wat tijd en aandacht voor jou en je lichaam.

Hoe Kan Ik Een Wellnessfeestje Boeken?

Wanneer je een Wellnessfeestje wilt boeken (goede keuze;) kan je naar de Contact pagina, gaan voor verdere uitleg. 

Dag en tijd
Maandag t/m vrijdag: begintijd 19.30.
Zaterdag en zondag: begintijd 13.30 of 19.30
Een Wellnessfeestje duurt ongeveer 3 uur, kan iets uitlopen.

Plek 
De Wellnessfeestjes worden bij je aan huis gegeven in Den Haag-Delft en omliggende gebieden. Wanneer je verder weg woont, kunnen we in overleg kijken wat de mogelijkheden zijn.

Prijs      
Wellnessfeestje basis: 55€ p.p.
Wellnessfeestje uitgebreid: 82€ p.p.
Extra kosten: als de parkeerkosten, voor mij en de 2 masseurs samen, boven de 7,50 € uitvallen, zijn die voor rekening voor jou.

Aantal personen  
Wellnessfeestje basis: minimaal 6 personen, maximaal 8 personen.
Wellnessfeestje uitgebreid: minimaal 5 personen, maximaal 6 personen.
Wanneer je met meer mensen een Wellnessfeestje wilt ervaren, kunnen we altijd in overleg kijken wat de mogelijkheden zijn.

Voor wie niet       
Het is niet voor vrouwen die zwanger zijn, een pacemaker hebben of andere elektrische apparaten in hun lichaam hebben. Dit i.v.m. de stimulatie van de massages.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de uitleg van de Wellnessfeestjes en wil je dit zo snel mogelijk gaan ervaren? Vraag dan gauw een Wellnessfeestje aan via de Contact pagina. Of heb je vragen? Ga ook dan naar Contact.
gras.png